Vårt mål är att fortsätta vara den bästa bartenderskolan, därför ingår flyg, boende & lunch.

Inom kort presenterar vi nytt boende för 2019.

Vi hyr olika villor, radhus och lägenheter varje säsong till dig som elev. Alla boenden som vi förmedlar ligger på cykelavstånd nära någon attraktion som strand, skolan, restauranger, supermarkets, nattklubbar, växlingskontor och shopping men kan variera per säsong. Säsongen 2018 erbjöd vi platser i ett Penthouse i Exklusiva Club Sierra med fantastisk utsikt över “Europas Hollywood” Puerto Banus och medelhavet. OBS! Alla boenden är fräscha och håller hög spansk standard, men ser inte likadana ut och standarden kan därför variera mellan olika rum och lägenheter & från bilder. 

CykelVi har även begränsat antal studentcyklar att låna ut gratis till våra elever. (mot en deposit)
För att gemenskapen I gruppen ska bli så bra som möjligt delar ni rum, skriv därför I din anmälan om du önskar bo tillsammans med några vänner som du åker tillsammans med. Detta gäller även om dina vänner har bokat någon annan av våra utbildningar men åker samma datum som dig. Club Sierra har 12st sovplatser och blir det fullt ordnar vi med boende i närområdet. Vi förmedlar bästa möjliga alternativ under ditt kursdatum.

Exempel på några av våra boenden

Loading…

En skoldag på stranden

Mat och dryck 

Lunch

Varje skoldag dukar vi upp en enkel lunch till alla elever i skolans nybyggda café.

Mat och dryck är betydligt billigare i Spanien än i Norden, så oavsett om du väljer att laga mat “hemma” eller gå ut och äta så kommer du inte behöva lägga ut många kronor på mat. Om du vill gå ut och äta finns det en otroligt stor variation på restauranger. Allt från de billiga tapasresturangerna I Marbella Old Town till de lyxiga skaldjursrestaurangerna I Puerto Banus Marina. Fråga gärna oss så tipsar vi er om våra favoritställen! 

Ni får även ett VIP-kort som ger er förmånliga priser på restauranger, nattklubbar samt beach clubs.
(Lunchen varierar dag för dag och vi bjuder på den utanför kurspriset och kan ej garantera vegetariska alternativ eller önskemål om allergier etc.)

Loading…
  • I ett av boendekomplexen i Los Naranjos ligger bland annat Fresh Food Cafe

  • Ta en båttur med dina nya klasskamrater

Flyg

FlygFlygbiljett Tur/Retur till Malaga ingår i paketpriset i Spanien. Flygbiljetten skickar vi ut som en E-ticket när det är cirka 1-2 månader kvar till avresa. Du kan välja att flyga från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Vi kan ibland även ordna så att du får flyga från Göteborg eller Helsingfors mot en extra avgift till flygbolaget (Kontakta oss så hjälper vi dig med detta)

 

Utresa

Ni reser ner på tisdagen och hem på Måndag natt/tisdag morgon.

  • Avresa från Stockholm Sker från: Stockholm | Arlanda, Samt Stockholm | Skavsta.
  • Avresa från Oslo sker från: Oslo | Gardemoen samt Oslo | Rygge.
  • Avresa från Köpenhamn sker från:  Köpenhamn | Kastrup

Flygbolag varierar mellan kursdatum. t.ex : SAS, Norwegian, RyanAir, Air France m.fl..

Resekamrater

TransferVi sänder även ut kontaktuppgifter till dina blivande kurskamrater så att ni kan lära känna varandra innan avresa. Självklart så möts ni upp av vår representant på flygplatsen i Malaga och blir skjutsade till ert boende. Ni kan även söka kurskamrater på vår facebook.

Ankomstdagen

Vår representant hämtar upp er på flygplatsen och reser med er i transferbussen er till ert boende. Ankomsttiden varierar per grupp och beroende på avreseflygplats.

Dagen efter ankomst

På förmiddagen tar vi en liten tur runt stan och visar er restauranger, barer, bankomater, internetkaféer, mataffärer m.m. Sedan börjar er första skoldag med inskrivning och info hur era veckor kommer se ut! 

På kvällen så bjuder vi er elever på en välkomstmiddag, därefter tar vår guide ut er på en liten barrunda i området.

Försäkring

Vi Rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring och att du beställer ditt europeiska sjukförsäkringskort från försäkringskassan som ger dig fri sjukvård inom Europa. www.forsakringskassan.se. Se också över din hemförsäkring, vad som täcks på din resa.

Boende efter kursen

Vi kan oftast hjälpa dig att hitta en lägenhet om du skulle vilja stanna kvar efter kursen. Men tänk på att oftast så kräver hyresvärden 1 månads Deposit samt 1 månadshyra i förskott när du flyttar in. 
Vi har även några personallägenheter att hyra ut till självkostnadspris för er som väljer att stanna kvar och jobba efter kursen. Beroende på säsong och antal platser så kan vi erbjuda sängplatser för cirka 100 Euro/vecka.

Top