Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /storage/content/90/106490/barkurser.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3351 Flyg och boende med barkurser.se i Marbella, Puerto Banus

Du kan välja att lägga till flyg och boende i Marbella under bartenderkursen.

Loading…

Nytt boende i Marbella C 2019.

Vi äger inga lägenheter utan vi hyr olika radhus och lägenheter varje säsong till dig som elev. Alla boenden som vi förmedlar ligger oftast nära någon attraktion som strand, skolan, restauranger, supermarkets, nattklubbar, växlingskontor och shopping men kan variera per säsong. I Marbella är boende rätt så dyrt, speciellt under högsäsong. Men vi lägger till en summa på lägenhetshyran från skolans budget utöver det ni betalar för boendet i kurspaketet. Man delar sovrum, allt från 2-4 pers per rum beroende på storlek.  -Om du känner för att ha eget rum kan du även boka kursen utan boende.


Poolsäsongen är officiellt mellan 15 juni – 15 september. Beror på kapacitet på poolen, antal badvakter etc. Vissa områden har öppet året runt. I centrala Marbella har inte alla lägenheter pool i området. Därför hittar vi på en del strandaktiviteter samt erbjuder poolparty på tex Sisu hotel under högsäsong. 

 

Skriv gärna i din anmälan under meddelandefältet om du önskar bo tillsammans med några vänner som du åker med. Detta gäller även om dina vänner har bokat någon annan av våra utbildningar men åker samma datum som dig. Annars gör vi vårt bästa för att få till en bra rumsplacering då dom flesta reser ner själva och träffar nya vänner på plats. Vi förmedlar bästa möjliga alternativ för boende under ditt kursdatum.

Update Sept 2019.

Vi har nu 8 platser i denna nya lägenhet mitt i Marbella C.
5 platser kvar till årets sista kurs som startar 05 nov 2019
Havsutsikt direkt till hamnen.
3 pooler på taket. /Vid säsong.
Varje sovrum har eget badrum och terass med havsutsikt.
(2-3 platser i varje sovrum)
Delat kök.
Stor lounge med soffplats för 8 pers.
Matplats med 8 Platser.
5 min gångavstånd till nya skolan i Marbella C.

En skoldag på stranden

Mat och dryck 

Om du väljer att lägga till boende i ditt kurspaket så bjuder vi på en matkasse som innehåller det mesta ni behöver som grund för att laga frukost och lunch tills ni lärt känna området, mataffärer och favoritrestauranger. Allt för att du ska kunna slappna av och fokusera på dina studier och lära känna dina nya klasskamrater.

Mat och dryck är även betydligt billigare i Spanien än i Norden, så oavsett om du väljer att laga mat “hemma” eller gå ut och äta så kommer du inte behöva lägga ut många kronor på mat. Om du vill gå ut och äta finns det en otroligt stor variation på restauranger. Allt från de billiga tapasrestaurangerna I Marbella Old Town till de lyxiga skaldjursrestaurangerna I Puerto Banus Marina.

Fråga gärna oss så tipsar vi er om våra favoritställen! 
Ni får även ett VIP-kort som ger er förmånliga priser hos våra samarbetspartners.
Loading…
  • I ett av boendekomplexen i Los Naranjos ligger bland annat Fresh Food Cafe

  • Ta en båttur med dina nya klasskamrater

Flyg

FlygFlygbiljett Tur/Retur till Malaga ingår i paketpriset i Spanien. Flygbiljetten skickar vi ut som en E-ticket när det är cirka 1-2 månader kvar till avresa. Du kan välja att flyga från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Vi kan ibland även ordna så att du får flyga från Göteborg eller Helsingfors mot en extra avgift till flygbolaget (Kontakta oss så hjälper vi dig med detta)

 

Utresa

Ni reser ner på tisdagen och hem på Måndag natt/tisdag morgon.
  • Avresa från Stockholm Sker från: Stockholm | Arlanda, Samt Stockholm | Skavsta.
  • Avresa från Oslo sker från: Oslo | Gardemoen samt Oslo | Rygge.
  • Avresa från Köpenhamn sker från:  Köpenhamn | Kastrup
Flygbolag varierar mellan kursdatum. t.ex : SAS, Norwegian, RyanAir, Air France m.fl..

Resekamrater

TransferVi sänder även ut kontaktuppgifter till dina blivande kurskamrater så att ni kan lära känna varandra innan avresa. Självklart så möts ni upp av vår representant på flygplatsen i Malaga och blir skjutsade till ert boende. Ni kan även söka kurskamrater på vår facebook.

Ankomstdagen

Vår representant hämtar upp er på flygplatsen med vår transferbuss eller taxi och kör er till Marbella där vi möter upp och visar er vart ni skall bo under kursperioden. Ankomsttiden varierar per grupp och beroende på avreseflygplats.

Dagen efter ankomst

På förmiddagen tar vi en liten tur runt stan och visar er restauranger, barer, bankomater, mataffärer m.m.
Sedan börjar er första skoldag med inskrivning, välkomstdrink och info hur era veckor kommer se ut! 

På kvällen så går vi ut på en liten barrunda i området.

Försäkring

Vi Rekommenderar att du tecknar en reseförsäkring och att du beställer ditt europeiska sjukförsäkringskort från försäkringskassan som ger dig fri sjukvård inom Europa. www.forsakringskassan.se. Se också över din hemförsäkring, vad som täcks på din resa.

Boende efter kursen

Vi kan oftast hjälpa dig att hitta en lägenhet om du skulle vilja stanna kvar efter kursen. Men tänk på att oftast så kräver hyresvärden 1 månads Deposit samt 1 månadshyra i förskott när du flyttar in. 
Vi har även några personallägenheter att hyra ut till självkostnadspris för er som väljer att stanna kvar och jobba efter kursen. Beroende på säsong och antal platser så kan vi erbjuda sängplatser för cirka 150 Euro/vecka.
Top