Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /storage/content/90/106490/barkurser.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3351 Utbildningen | Barkurser.se @ Marbella Event Academy

Den professionella bartenderskolan i Marbella, Malaga.

Vår Bartenderutbildning i Spanien är en av världens största och snabbast växande Bartender och Flairingutbildningar. Vi har utbildat bartenders sedan 2006.

Många av våra elever anmäler sig efter rekommendation från tidigare elever, 
Vi tackar alla tidigare elever för detta 🙂

Svenskt kursmaterial från SM-mästaren

Det Svenska kursmaterialet med ensamrätt som enda barskola är utformat av Johan Pålsson -vinnaren av Bartender | Flairing SM. Utnämnd av Sveriges Bartenders Gille. Johan har varit med oss sedan starten 2006. 

Internationella elever

Elever från hela Europa är välkomna att delta med vårt alternativa kursmaterial på engelska. (Dock är 99% av eleverna svensktalande)
Vi kräver inga förkunskaper för att delta förutom att du fyllt 18-år vid kursstart eller under barkursens gång.

Professionella Lärare

Vi på Marbella Event Academy har mångårig erfarenhet av Bartenderyrket och har drivit restauranger och barer över hela världen. Vi har goda kontakter i Barvärlden och hundratals av våra tidigare elever jobbar numera på olika barer och nattklubbar över hela världen. När ni söker jobb, Säg bara till så skickar vi gärna våra rekommendationer till era blivande arbetsplatser! Våra bartenderlärare har tillsammans ett flertal titlar som bland annat europa & världsmästare inom  flairing och mixologi och talar både engelska samt spanska..

Loading…

Internationella Spritmärken

Och självklart så blandar du med riktig sprit på alla mixoligilektioner och vi använder oss av alla Internationella spritmärken som du känner igen.
Vi kommer även dag för dag att gå igenom alla spritsorter, provsmaka, lukta, lära oss om ursprunget samt framställningsprocessen.

Loading…

En del skolor tar extra betalt för Flairing. Men vi ser flairing som en del av Bartenderkonsten och därför ingår Flairing på stranden och i skolan utan extra kostnad i vår 4v Bartenderutbildning!

Under 4 veckorsutbildningen får ni även att prova på att praktisera i ett av skolans Open house events, allt för att prova på att servera riktiga gäster och praktisera era nya kunskaper från skolan i verkliga livet.

Loading…

Internationellt Certifikat

Vår kursplan är upplagd för att följa kraven hos alla dom största barkedjorna och följer alla riktlinjer för Internationell Bartenderutbildning. Efter fullföljd kurs och när du fått ditt certifikat som Internationell Bartender Basic (I.B) eller Internationell Bartender Master (I.B.M) är du redo att arbeta i hela världen.

Slutprov

Under kursen har vi 2 delprov och sista dagen så har vi 4 st test:

  • Skriftligt Teoriprov
  • Praktiskt Cocktailprov 
  • Freepouring & Flairingprov (4v)

När ni fått godkänt på slutprovet så får ni ert certifikat som Internationell Bartender Basic (I.B) eller Internationell Bartender Master (I.B.M) med vilket ni kan söka arbete med över hela världen!

barkurser_marbellaeventacademy

Utbildningsgaranti

Om ni misslyckas på proven så får ni gå om skolan gratis. (Dock får du stå för eget flyg och boende under ny kurs)

Loading…

En typisk skoldag på Marbella Event Academy med Barkurser.se:

Förmiddag

barkurser_ring32x32

Teori i skolan, t ex alkoholkunskap, service, självförtroende bakom baren.
Vi har även en repetition på gårdagens cocktails. Läs mer om kursplanen.  Sedan blir det Freepouring (vi övar att hälla exakta centiliter utan att använda mått) Efter det blir det Speed Mixing – I den här delen av bartenderutbildningen lär du dig att förbereda flera drinkar snabbt och exakt. 

 

Lunch

barkurser_ring32x32

Vi har en timmes lunch. Antingen kan ni gå hem och äta lunch eller så rekommenderar vi gärna våra favoritplatser. Skolan ligger supercentralt i Marbella C med restauranger och tapasbarer i alla väderstreck. Under sommarmånaderna är det inte helt fel att sätta sig i en park eller på stranden och äta en take away eller din egna matlåda som du kan förbereda i lägenhetens kök.

 

Eftermiddag

barkurser_ring32x32

Mixologi- Konsten att blanda drinkar. Denna del av utbildningen lär dig principerna för mixologi. Om vi t ex har gått igenom vodkateori på förmiddagen så kommer vi blanda vodkabaserade cocktails på eftermiddagen, det bästa sättet att lära sig på utan att blanda ihop alla spritsorter och cocktails.
4 veckorsutbildningen går även in djupare på Mixologi med kolsyreis, eld, skapa egen likör, infusions m.m.

Vecka 3 och 4 går vi även ner tillsammans till stranden för att öva Flairing. (Showa samt jonglera med flaskor och shakers)
Följs upp av ett dopp i medelhavet, eller varför inte en siesta vid poolen 🙂

Kvällstid

barkurser_ring32x32

Lediga, eller så kanske praktiserar ni i någon av dom barer vi samarbetar med på kusten. Vi kommer även ta med er ut på en spännande Barrunda.
Vissa kvällar spelar vi Beach volleyboll, eller bara softar på stranden. Och för er som föredrar att utforska på egen hand så finns det både skön Spansk natur, stränder, kultur samt nattklubbar i samtliga väderstreck! Se Fritiden

Läs mer om Kursplanen

Elevintervjuer

Top