Osäker på vad du ska göra i höst? Marbella Event Academy har yrkesutbildningarna i paradiset

https://www.barkurser.se/wp-content/uploads/1468483999-9519-1024x681.jpg
barkurser, bartender school, blogg, dj academy, djkurser, make up academy, makeupskolan, marbella event academy, poolparty

Originalinlägg Publicerat på Finest.se

Med en praktisk yrkesutbildning på CV:t har du alltid ett extraknäck säkrat. Marbella Event Academy är skolan som erbjuder praktiska kurser på plats på soliga semesterorten Marbella. Förutom kunskap får du nya vänner, samtidigt som du njuter av fantastisk medelhavsvärme och ett uteliv som aldrig sover.

Marbella Event Academy erbjuder kurser inom fyra områden: DJ, bartending, make up, och hårstyling. Då de som kommer till skolan har olika förutsättningar och syfte med utbildningen försöker lärarna anpassa studierna efter varje elevs målsättning. Har man en kompis som vill läsa en annan utbildning på skolan kan man ändå flyga ner tillsammans och bo under samma tak för att få ut det mesta av sin Marbella-vistelse.

En utbildning på Marbella Event Academy passar den som är social, kreativ och som vill arbeta med människor. Här är det ständig rörelse och alltid något som händer på den vackra solkusten.

I början på nästa år utökar skolan sitt kursutbud med en frisörutbildning som kommer att vara unik i Marbella om inte i Spanien. Nio månaders heltidsstudier där boende och flyg ingår.

Ta chansen och utbilda dig samtidigt som du får minnen för livet.