Nu rullar det på!

blogg, makeup, makeupskolan, marbella, marbella event academy

Dagarna går fort när man har kul. Har varit mycket roliga timmar, men även lite frustration med olika tekniker, vilket är bra. Utvecklingen går framåt på det sätt. Never give up, sägs det och det är helt sant.

Under den senaste veckan har vi haft foto make-up, glossy make-up, trend make-up och sotningar. Övat extra mycket på shading, highlight och rouge tekniker. Vilket gett fantastiska resultat.

Självklart även ett andra teoretiskt test.

Vi börjar köra igång tempot nu, inget mer ”duttande”, utan nu går det på tid! Make-up eleverna har fått lägga basen, ink. shading på 10 minuter, vilket gick bra. Sedan var det 5 minuter som gällde, och det gick överraskande bra! Vilken lycka att se hur sminktjejerna behärskar teknik och tid, de själva blev nog också väldigt glada och stolta över sig själva, då de var lite oroliga över att inte klara det. Men de gör! ☺

Luncher myser de som i vanlig ordning tillsammans, och med bartendereleverna ute i solen. Pysslar om varandra med nagellacksmålningar på varandra osv. En finfin stämning mellan alla.

Utöver make-up lektioner, så fick de en inbjudan till en grand opening på ett ställe som heter Noche i Puerto Banus, vilket de blev mycket glada av och hade haft super kul med mingel, mat och drinkar. Det var de väl förtjänta av. ”

 

/Sofie