Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /storage/content/90/106490/barkurser.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3351 Flairing by Barkurser.se @ Marbella Event Academy

Flairinglektionerna ingår utan extra kostnad i Master Bartenderutbildningen!

En del barskolor har Flairing som en ”extrakurs” som kan köpas till.
Vi ser att intresset för flairing växer och därför har vi kostnadsfritt Flairing från vecka 3 på en av medelhavets finaste stränder i Marbella. Ett utmärkt tillfälle att bättra på solbrännan utan att ligga och stekas. 

Flair bartending är akten när en bartender underhåller gäster med tricks och rörelser med barredskap som flaskor och shakers när de blandar drinkar.  Flairing blev extra blivit känt efter filmen ”Cocktail” med Tom Cruise.

Loading…

I Bartenderkursen får du bland annat lära dig: Working Flair 

Flairingen som ger gästen ”det lilla extra” som förväntas av en Professionell Bartender, Snabbhet, Teknik, Smidiga Moves och självklart extra dricks till dig som Bartender! Man använder sig av barens alla tillgängliga redskap som is, lime, glas, flaskor etc..Bara fantasin kan sätta stopp!

Loading…

Extreme Show Flairing 

En Flairshow utstrålar energi och stimulerar dina gäster. En typisk show varar 5-10 minuter, med extrema flair-moves, Långa snabba kast med en eller flera flaskor och en shaker och många blandar även in Fire-flair i showen vilket ger en extrem spänning och uppmärksammar din gäst på att din bar är extra speciell.

Freepouring

Varje dag övar vi Freepouring i skolan, vilket betyder att Du får lära dig att hälla exakta centiliter utan att använda måttglas när du blandar din drink, vilket gör att du kan jobba snabbare och mer effektivt. Du får lära dig att hälla med både höger och vänster hand samt med båda händerna samtidigt. 
Kombinerat med flairing så ger detta extra uppmärksamhet till dig som Bartender!

Speed Mixing

 I den här delen av bartenderutbildningen lär du dig att förbereda flera drinkar snabbt och exakt.

Top