En vanlig dag på Marbella Event Academy

blogg

Såhär kan det se ut en vanlig dag när vi sitter och jobbar med turnén på Marbella Event Academy. Gazpachon är med och Nicholie är med. Nicholie är den söta tjejen som sitter och ler på bilden, vår fantastiska huvudlärare på makeupskolan. Just nu är dock Nicholie inte med längre, för hon har åkt på semester till Sverige för att fira jul. Hon är otroligt saknad. Utan henne hade jag inte vetat hur jag skulle måla mina ögonbryn. Då hade de fortfarande sett lika små och töntiga ut som dagen jag började jobba på Marbella Event Academy.

Vill ni också lära er att måla de perfekta ögonbrynen (jag är fortfarande inte helt där än) samtidigt som ni hänger i soliga Marbella och dricker spansk Gazpacho eller Sangria eller vad ni nu tycker om att dricka, då tycker jag ni ska gå in och boka vår Makeupartist-utbildning. Då kommer Nicholie lära er allt inom beauty makeup. Hon är helt fantastisk som sagt. Gå in och läs mer och boka på makeupskolan.se innan det är försent.

/Nikilina

SONY DSC