Den professionella bartenderskolan i Marbella, Malaga.

Vår Bartenderutbildning i Spanien är en av världens största och snabbast växande Bartender och Flairingutbildningar. Vi utbildar 100-tals elever varje år och våra lokaler växer varje år i takt med ökat intresse för vår bartenderskola. Många av våra elever anmäler sig efter rekommendation från tidigare elever, vilket betyder att våra tidigare elever är nöjda med vår bartenderutbildning. Vi tackar alla tidigare elever för detta 🙂

Kursmaterial från SM-mästaren.

Kursmaterialet med ensamrätt som enda barskola är utformat av Johan Pålsson vinnaren av Bartender | Flairing SM. Utnämnd av Sveriges Bartenders Gille. Johan har varit med oss sedan starten 2006. 

Elever från hela Skandinavien

Vår Bartenderutbildning är på Svenska, men elever från hela skandinavien är välkomna att delta. Vi kräver inga förkunskaper för att delta förutom att du fyllt 18-år vid kursstart eller under barkursens gång.

Professionella Lärare

Vi på Marbella Event Academy har mångårig erfarenhet av Bartenderyrket och har drivit restauranger och barer över hela världen. Vi har goda kontakter i Barvärlden och hundratals av våra tidigare elever jobbar numera på olika barer och nattklubbar över hela världen. När ni söker jobb, Säg bara till så skickar vi gärna våra rekommendationer till era blivande arbetsplatser!

Loading…

Internationella Spritmärken

Och självklart så blandar du med riktig sprit på alla mixoligilektioner och vi använder oss av alla Internationella spritmärken som du känner igen.
Vi kommer även dag för dag att gå igenom alla spritsorter, provsmaka, lukta, lära oss om ursprunget samt framställningsprocessen.

Loading…

En del skolor tar extra betalt för Flairing. Men vi ser flairing som en del av Bartenderkonsten och därför ingår 1 timmes Flairing på stranden varje dag utan extra kostnad i vår Bartenderutbildning!

Loading…

Ni kommer även att få praktisera i riktiga barer i nattklubbsmiljö, allt för att prova på att servera riktiga gäster och praktisera era nya kunskaper från skolan i verkliga livet.

Internationellt Certifikat

Vår kursplan är upplagd för att följa kraven hos alla dom största barkedjorna och följer alla riktlinjer för Internationell Bartenderutbildning. Efter fullföljd kurs och när du fått ditt certifikat som Internationell Bartender (I.B) är du redo att arbeta i vilken bar som helst världen över!

Slutprov

Under kursen har vi 2 delprov och sista dagen så har vi 4 st test:

  • Skriftligt Teoriprov
  • Freepouringtest
  • Flairingprov
  • Cocktailprov 

När ni fått godkänt på slutprovet så får ni ert certifikat som Internationell Bartender (I.B) med vilket ni kan söka arbete med över hela världen!

barkurser_marbellaeventacademy

Utbildningsgaranti

Om ni misslyckas på proven så får ni gå om skolan gratis. (Dock får du stå för eget flyg och boende under ny kurs)

En typisk skoldag på Marbella Event Academy med Barkurser.se:

barkurser_ring32x32Förmiddag

Teori i skolan, t ex alkoholkunskap, service, självförtroende bakom baren.
Vi har även en repetition på gårdagens cocktails. Läs mer om kursplanen.  Sedan blir det Freepouring (vi övar att hälla exakta centiliter utan att använda mått)
Efter det blir det Speed Mixing – I den här delen av bartenderutbildningen lär du dig att förbereda flera drinkar snabbt och exakt. 

barkurser_ring32x32Lunch

Vi äter gemensamt lunch i skolan som vi bjuder på. 

barkurser_ring32x32Eftermiddag

Mixologi- Konsten att blanda drinkar. Du lär dig över 100 cocktails. Denna del av utbildningen lär dig principerna för mixologi. Om vi t ex har gått igenom vodkateori på förmiddagen så kommer vi blanda vodkabaserade cocktails på eftermiddagen, det bästa sättet att lära sig på utan att blanda ihop alla spritsorter och cocktails.

Efter cocktails går vi ner tillsammans till stranden för att öva Flairing. (Showa samt jonglera med flaskor och shakers)
Följs upp av ett dopp i medelhavet, eller varför inte en siesta vid poolen 🙂

barkurser_ring32x32Kvällstid

Lediga, eller så praktiserar ni i någon av dom barer vi samarbetar med på kusten. Vi kommer även ta med er ut på spännande Barrundor. Vissa kvällar spelar vi Beach volleyboll, eller bara softar på stranden. Och för er som föredrar att utforska på egen hand så finns det både skön Spansk natur, stränder, kultur samt nattklubbar i samtliga väderstreck! Se Fritiden

Läs mer om Kursplanen

Barkurser @ MEA

Elevintervju

Top
Loading…